Brainwash Festival 2022

30 okt. 2022

"Technofilosofie, Trojan horses, Iraanse artpop, sexy zeedieren, Machiavelli en de nooit-goed-genoeg-generatie" - dat zijn de dingen die je volgens Brainwash zal tegenkomen op het festival dat op 30 oktober in Amsterdam op verschillende locaties zal plaatsvinden.

Op meerdere plekken door de stad (Paradiso, Melkweg, De Balie, Bellevue, De Kring en Club Up) zullen de hele middag en avond verschillende filosofische thema's ter sprake komen. Wat betekent het concept "vrijheid" nou eigenlijk? Hoe beïnvloed ons lichaam ons dagelijks leven? Hoe kunnen we in deze tijden over onze toekomst nadenken? Het volledige programma is te vinden op de website van Brainwash: https://brainwashfestival.nl/. Ook staan er andere activiteiten die door het jaar heen worden georganiseerd.

Bekijk meer activiteiten

12 nov. 2022
Symposium: Denken Voor Doeners
De HTF Hogeschool voor Toegepaste Filosofie nodigt filosofiestudenten, docenten, opleiders, maar ook schoolleiders en beleidsmakers en andere geïnteresseerden uit om deel te nemen en het belang van filosofieonderwijs voor iedereen op de kaart te zetten.
30 jun. 2022
Vlaams-Nederlandse Filosofiedag 2022
Graag nodigen de Nederlands Onderzoekschool voor Wijsbegeerte en Wageningen Universiteit onderzoekers en docenten in de filosofie zich te registreren voor de Vlaams-Nederlandse Filosofiedag op 30 juni.
Neem contact op met de redactie van Phronèsis Magazine
Heb je een goed idee, wil je met ons van gedachte wisselen of heb je een vraag? We horen graag van je.
Contact opnemen
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram