Grenzen en migratie - Museum Arnhem

22 oktober 2023

Tussen Grenzen - Migratie, macht en grenzeloze verbeelding is een tijdelijke tentoonstelling in Museum Arnhem over de politiek van de verplaatsing van mensen. Reizen is nog nooit zo makkelijk en zo moeilijk geweest: lang niet iedereen is overal welkom. Niet iedereen heeft het privilege om te kunnen reizen en niet iedereen kan blijven waar hij geboren is. Kan je je ooit thuis voelen in een ander land? Tussen Grenzen is een samenwerking van kunstenaars, mode- en sieraadontwerpers uit Nederland. Vanaf 15 juli delen zowel Arnhemse als (inter)nationale kunstenaars hun persoonlijke ervaringen met grenzen en migratie. De tentoonstelling loopt tot 22 oktober 2023.

https://www.museumarnhem.nl/nl/tentoonstellingen/tussen-grenzen

Bekijk meer activiteiten

18 november 2023
Festival: "Nacht van de Vrijdenker"
Nacht van de Vrijdenker brengt filosofen, wetenschappers en andere denkers bijeen om te twisten over belangrijke vraagstukken.
29 oktober 2023
Festival: "Brainwash Festival 2023"
Brainwash Festival 2023 brengt filosofen, wetenschappers, theatermakers en schrijvers bijeen om ingewikkelde vraagstukken aan te snijden.
8 tot en met 10 december 2023
Festival: "G10 van de Economie en Filosofie"
G10 van de Economie en Filosofie brengt economen, filosofen en schrijvers samen om grote onderwerpen te bespreken.
Neem contact op met de redactie van Phronèsis Magazine
Heb je een goed idee, wil je met ons van gedachte wisselen of heb je een vraag? We horen graag van je.
Contact opnemen
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram