Maand van de Filosofie

21 april 2023

Hoewel de Maand van de Filosofie bijna ten einde loopt, willen we je wijzen op de vele evenementen die nog plaatsvinden in zowel de laatste dagen van april als de eerste dagen van mei.

Op 22 april vindt op Landgoed ISVW in Leusden de Dag van de Filosofische Praktijk plaats met Joep Dohmen.

Op Landgoed ISVW vindt daarnaast vanaf 24 april een filosofische schrijfweek plaats onder begeleiding van Marjolijn van Heemstra en Paul van Tongeren.

Als je van een filosofische wandeling houdt, dan is Weerloos en waardevol ontdekken over de Brabantse Wal wellicht iets voor jou.

Tot slot willen we je wijzen op de lezing Wat is ruimte waard? van Marjolijn van Heemstra in op 25 april Bibliotheek Bolswaard.

Dit is slechts een selectie van de evenementen die nog zullen plaatsvinden. Je kunt de volledige kalender van de Maand van de Filosofie hier vinden

Bekijk meer activiteiten

15 april 2023
De Week van de Kinderfilosofie
Dit jaar is de Week van de Kinderfilosofie van 15 t/m 23 april 2023. Tijdens de Week kan iedereen het belang é n het plezier van filosoferen met kinderen ontdekken.
Tot en met 31 maart 2023
Huis van Levende Boeken
De bibliotheek van de hermetische filosofie is de bibliotheekcollectie van de Embassy of the Free Mind.
4 juni 2023
Patricia Piccinini - Kunsthal Rotterdam
In de beeldententoonstelling van Patricia Piccinini (1965) staat ‘metamorphosis’ centraal.
Neem contact op met de redactie van Phronèsis Magazine
Heb je een goed idee, wil je met ons van gedachte wisselen of heb je een vraag? We horen graag van je.
Contact opnemen
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram