Over HTF

Phronèsis is een uitgave van de Hogeschool voor Toegepaste Filosofie (HTF). Als eerste en enige beroepsopleiding voor toegepaste filosofie heeft de HTF de ambitie om filosofie in de praktijk te brengen. Een HBO-opleiding die studenten voorbereidt op een beroep als toegepast filosoof op het gebied van media, bestuur, economie en duurzaamheid of als tweedegraadsbevoegd docent Filosofie en Burgerschap.

Filosofie toepassen

Mensen die zojuist de middelbare school hebben verlaten, vinden bij de HTF een route naar interessant werk. Ook mensen die al een baan hebben, kunnen bij de HTF terecht: zij kunnen zich verdiepen in een vak dat een steeds grotere rol in onze samenleving speelt: filosofie. In onderscheid met de universiteit kan een studie op hbo-niveau primair aandacht besteden aan de beroepspraktijk van toekomstige beroepsbeoefenaren. De toepasbaarheid van het gegeven onderwijs zal steeds voorop staan. Verder is iedereen welkom die geïnteresseerd is in filosofie en daar meer over wil weten, zonder direct een beroepsopleiding te willen volgen. 

Lees meer over de HTF
Over HTF
Neem contact op met de redactie van Phronèsis Magazine
Heb je een goed idee, wil je met ons van gedachte wisselen of heb je een vraag? We horen graag van je.
Contact opnemen
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram