Auteur: Redactie Phronèsis
Deel artikel

HTF-Podcast over Toegepaste Filosofie

Lieve medestudenten, alumni en andere geïnteresseerde lezers,

Vorige maand hebben Femke den Heijer en ik gesproken over het opzetten van een podcast. Afgelopen weekend tijdens de introductie heb ik voorgesteld om een team op te zetten om deze podcast te gaan ontwikkelen. Zoals je je misschien wel voor kan stellen is een podcast niet zomaar gemaakt. Daarom zijn wij op zoek naar een groepje mensen die interesse heeft om zich bij dit project aan te sluiten.

Dit project willen wij in een parapluvorm uit gaan werken. Dat wil zeggen dat wij onder een nog onbekende naam een aantal smaken podcasts uit willen gaan brengen. In welke variaties we gaan werken staat nog volledig open. Belangrijke thema’s zijn o.a. gesprekken met toegepaste filosofen in het veld, laagdrempelige gesprekken over (toegepaste) filosofie en gesprekken over de onderwerpen die in Phronèsis worden behandeld. Eventuele andere ideeën zijn van harte welkom!

Wervingsproces

Hoe gaat dit wervingsproces in zijn werking? We stellen een aantal vacatures open waar je op kan reageren. Na 30 september a.s. wordt met iedereen een sollicitatiegesprek ingepland. Daaruit maken we een selectie. Met deze teams plannen we een (digitale) vergadering in en werken we verder aan de concrete vormgeving van deze podcast.

Vacatures

De volgende vacatures zijn beschikbaar:

Afdeling redactie

Als lid van de redactie ga je op zoek naar nieuwe onderwerpen voor de podcast(s), heb je een uitgebreid arsenaal aan filosofische kennis tot je beschikking en kan je tegelijkertijd deze uitgebreide kennis behapbaar maken.

Afdeling video/geluid

Kan jij goed met video- en geluidsapparatuur werken, heb je een achtergrond in de branche of heb jij een mooie camera of microfoon die we kunnen gebruiken? Dan zoeken wij jou!

Afdeling marketing

Ben jij goed met woorden? Schrijf je graag? We zoeken naar iemand (met ervaring) om de sociale media te beheren en de teksten te schrijven die online komen.

Open sollicitatie

Denk jij dat je op een andere manier je talenten kan gebruiken bij het maken van deze podcast? Dan word je van harte uitgenodigd om te reageren! Nieuwe perspectieven zijn zeer gewenst!

De sollicitatie is vrij in te vullen. Stuur ons bijvoorbeeld een motivatiebrief, filmpje of laat ons op een andere manier weten dat je interesse hebt in dit project. We zijn ons op dit moment nog aan het oriënteren. Verdere informatie volgt in de loop van het proces.

Stuur je sollicitatie naar: htfpodcast@hotmail.com.

Geef een reactie

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Neem contact op met de redactie van Phronèsis Magazine
Heb je een goed idee, wil je met ons van gedachte wisselen of heb je een vraag? We horen graag van je.
Contact opnemen
paperclipcamera-videobookmagnifiercrossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram